Pris på legging av parkett

Hva koster det å få lagt parkett?

Pris på legging av parkett vil variere avhengig av ulike faktorer. Noen av de viktigste faktorene som påvirker prisen inkluderer størrelsen på rommet der gulvet skal legges kan være kvaliteten på parketten, utforming på rommet og om det må gjøres noe grunnarbeid eller om parketten kan legges rett på det underlaget som finnes i dag.

Størrelsen på rommet er en av de største faktorene som vil påvirke prisen på legging av parkett. Jo større rommet er, jo mer materialer og arbeidskraft vil det kreve, noe som kan føre til høyere kostnader. Generelt sett vil en høyere kvalitet på parkett være dyrere i innkjøp enn en lavere kvalitet. Det samme gjelder for typen parkett som skal brukes. Det finnes en rekke forskjellige typer parkett, inkludert massiv parkett, lamellparkett og laminatparkett, og prisene kan variere avhengig av hvilken type du velger.

Det kan være lurt å kontakte flere forskjellige gulvleggere eller entreprenører for å få et anslag på prisen for legging av parkett. Dette vil hjelpe deg med å få en bedre ide om hva du kan forvente å betale. Hos oss treffer du høflige og dyktige gulvleggere med stolthet for faget, vi har lang erfaring med de aller fleste gulvtyper og våre gulvleggere er stolte av at vi alltid møter opp til avtalt tid og at vi alltid leverer arbeidet til meget konkurransedyktige priser.

Hvorfor velge parkett på gulvet?

Parkettgulv er en tidløs og elegant løsning som kan gi ethvert hjem et luksuriøst preg. Men det er ikke bare utseendet som gjør parkett til en populær valg for gulvbelegg. Her er noen gode grunner til å velge parkett når du skal legge nytt gulv:

1) Holdbarhet: Parkett er kjent for å være et svært slitesterkt gulvbelegg. Det kan motstå mye slitasje og tåle tung trafikk, slik som fra høye hæler og møbler. Med riktig pleie kan parkettgulv vare i mange år.

2) Enkel rengjøring: Parkett er enkelt å holde rent og i god stand. Du kan støvsuge, tørke eller moppe overflaten regelmessig for å holde den fri for smuss og rusk. Det kan også behandles med enkelte produkter for å opprettholde utseendet og beskytte overflaten.

3) Parkettgulv gir en naturlig, varm og autentisk følelse i ethvert rom. Det er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger, mønstre og teksturer, og kan være laget av forskjellige typer tre. Dette gjør det enkelt å finne en parkett som passer til din personlige smak og stil.

4) Miljøvennlig: Parkett er et bærekraftig valg for gulvbelegg, da det er laget av tre som er en fornybar ressurs. Dessuten kan det resirkuleres eller gjenbrukes når det ikke lenger er brukbart som gulv.

5) Øker verdien på hjemmet: Parkettgulv kan øke verdien på hjemmet ditt, da det gir en høyere oppfattet verdi for potensielle kjøpere. Det gir også en følelse av kvalitet og varme som kan gjøre hjemmet mer attraktivt.

Med disse argumentene i bakhodet er det lett å se hvorfor parkett er et populært valg for gulvbelegg. Parkett gir et elegant og tidløst utseende og er relativt enkelt å vedlikeholde. Dette gjør at parkett kan være en god investering for ditt hjem.

Hva påvirker prisen på legging av parkett?

Når du vurderer pris på legging av parkett, kan det også være lurt å tenke på langtidseffektene av å investere i en kvalitetsinstallasjon. Parkettgulv er kjent for å være holdbare og motstandsdyktige mot slitasje, så det kan være en smart investering å legge parkettgulv i hjemmet ditt. I tillegg kan det øke verdien av hjemmet ditt, noe som kan være viktig hvis du vurderer å selge eiendommen i fremtiden.

En annen faktor som kan påvirke prisen på legging av parkett er om du velger å gjøre det selv eller ansette en profesjonell installatør. Hvis du har erfaring med lignende prosjekter og har riktig utstyr og verktøy, kan det være mulig å installere parketten selv og spare penger på arbeidskostnader. Men hvis du ikke er trygg på dine ferdigheter eller ikke har riktig utstyr, kan det være lurt å ansette en profesjonell installatør for å sikre at arbeidet blir gjort riktig og i tide

Våre partnere og leverandører på gulv.

Vi samarbeider og leverer gulv fra en rekke kjente leverandører via vårt sammarbeid med Maxb og Monter. Vi kan bistå med bestilling og levering av gulv fra blant annet leverandører som: Tarkett, Kährs, Pergo, Berry Alloc, Bjelin, Boen, Havewoods mfl. Ønsker du å bestille både gulvlegging samtidig som vi også kommer med gulvet du har valgt ut? Ikke noe problem, de aller fleste av våre kunder ønsker at vi også skal handle inn alle materialene som kreves for at arbeidet skal gå raskt og ikke minst enkelt for de. Bare gi oss beskjed, så ordner vi alt!

Gulvlegger - Tarkett gulv
Gulvlegger - Kährs gulv
Gulvlegger - Bjelin gulv
Gulvlegger - Boen gulv
Gulvlegger - Forbo gulv
Gulvlegger - Berry alloc gulv

Kontakt oss for tilbud


Ønsker du pris på legging av parkett? – God kvalitet og hyggelig pris!

Om oss..

Vi vet at den beste markedsføring for oss er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Som kunde av DinGulvpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Veldig bra oppfølging og proft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.

Randi Fosli – Skøyen

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Topp kvalitet fra første kontakt til avsluttet jobb. Og viktig – de fant på strak arm gode løsninger på problemene som dukket opp underveis. Vi kontakter dere gjerne neste gang også! Tusen takk!.

Marianne R – Oslo

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Parkettgulv lagt på kjøkkenet. Gammelt fjernet. Svært fornøyd, pent arbeide og opprydding etterpå. Vi bruker dere gjerne igjen.

Brit Aarhus – Oslo

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Fikk lagt gulv i hele leiligheten på 34 m2. Vi hadde kort planleggingstid, og jobben måtte gjøres i løpet av en dag. De var behjelpelige med alt. De bistod valg av gulv, hentet gulv hos forhandler, bar det opp til 4. Etg, utførte jobben rask og grundige, og ryddet opp etter selg. Kun litt støvtørking gjenstod. Veldig fornøyd!! Dyktige håndverkere og hyggelige å samarbeide med til en overkommelig pris ? Anbefales!

Nina Høidalen – Grünerløkka

Kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode gulvleggere klare for oppdrag.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!