Om oss

Hvem er vi?

DinGulvpartner er en pålitelig og anerkjent  gulvlegger firma. Godt håndverk, god service og tilgjengelighet har gitt oss et godt renommé i markedet. Vi vet at den beste markedsføring for oss er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Hos oss treffer du høflige og dyktige gulvleggere med stolthet for faget, vi har lang erfaring med de aller fleste gulvtyper og våre gulvleggere er stolte av at vi alltid møter opp til avtalt tid og at vi alltid leverer arbeidet til meget konkurransedyktige priser. Vårt nedslagsfelt er i Oslo, Asker og Bærum.

Vi er en del av DBP Gruppen og kan derfor bistå våre kunder med en rekke andre arbeidsoppgaver eller sørge for at du settes i kontakt med andre faggrupper om det er ønskelig. Vi har alle faggrupper tilgjengelig om ditt prosjekt også skulle trenge dette, vi kan stille opp med malersnekker, flislegger mm, så vi bistår deg gjerne med hele oppussingen av din bolig om det er ønskelig.

Hvis du er ute etter en profesjonell gulvlegger i Oslo, har du kommet til rett sted. Vi har mange års erfaring med både gulvlegging, flytstøping og bygging av gulvkonstruksjon. Vi kan hjelpe deg med alt fra enkle prosjekter til avanserte gulvjobber.

Ønsker du mer informasjon om arbeidet vi utfører eller et gratis tilbud? Ikke nøl med å kontakte oss!

Våre partnere og leverandører på gulv.

Vi samarbeider og leverer gulv fra en rekke kjente leverandører via vårt sammarbeid med Maxb og Monter. Vi kan bistå med bestilling og levering av gulv fra blant annet leverandører som: Tarkett, Kährs, Pergo, Berry Alloc, Bjelin, Boen, Havewoods mfl. Ønsker du å bestille både gulvlegging samtidig som vi også kommer med gulvet du har valgt ut? Ikke noe problem, de aller fleste av våre kunder ønsker at vi også skal handle inn alle materialene som kreves for at arbeidet skal gå raskt og ikke minst enkelt for de. Bare gi oss beskjed, så ordner vi alt!

Gulvlegger - Tarkett gulv
Gulvlegger - Kährs gulv
Gulvlegger - Bjelin gulv
Gulvlegger - Boen gulv
Gulvlegger - Forbo gulv
Gulvlegger - Berry alloc gulv

Kontakt oss for tilbud


Gulvleggere i Oslo med gode referanser klare for oppdrag – God kvalitet og hyggelig pris!

Om oss..

Vi vet at den beste markedsføring for oss er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Som kunde av DinGulvpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Veldig bra oppfølging og proft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.

Randi Fosli – Skøyen

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Topp kvalitet fra første kontakt til avsluttet jobb. Og viktig – de fant på strak arm gode løsninger på problemene som dukket opp underveis. Vi kontakter dere gjerne neste gang også! Tusen takk!.

Marianne R – Oslo

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Parkettgulv lagt på kjøkkenet. Gammelt fjernet. Svært fornøyd, pent arbeide og opprydding etterpå. Vi bruker dere gjerne igjen.

Brit Aarhus – Oslo

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Fikk lagt gulv i hele leiligheten på 34 m2. Vi hadde kort planleggingstid, og jobben måtte gjøres i løpet av en dag. De var behjelpelige med alt. De bistod valg av gulv, hentet gulv hos forhandler, bar det opp til 4. Etg, utførte jobben rask og grundige, og ryddet opp etter selg. Kun litt støvtørking gjenstod. Veldig fornøyd!! Dyktige håndverkere og hyggelige å samarbeide med til en overkommelig pris ? Anbefales!

Nina Høidalen – Grünerløkka

Kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode gulvleggere i Oslo klare for oppdrag.
Fornøyde kunder i Oslo - det er det vi lever av!