Legging av parkett Bærum

Legging av parkett Bærum og omegn

Er du på jakt etter en pålitelig og erfaren gulvlegger for legging av parkett i Bærum? Da har du kommet til rett sted! Vi er et anerkjent gulvfirma med lang erfaring innen legging av parkett i Bærum og omegn.

Vi forstår at å legge parkettgulv kan være en stor investering, derfor tar vi alltid vår tid for å sørge for at jobben blir gjort riktig første gangen. Vi har et team av erfarne og sertifiserte gulvleggere som har jobbet med alt fra enkle til komplekse prosjekter, og vi bruker kun høykvalitetsmaterialer for å sikre at resultatet blir av høyeste standard.

Vi starter alltid med en gratis og uforpliktende befaring for å få en bedre forståelse av prosjektet ditt og dine spesifikke behov og ønsker. Deretter vil vi gi deg en detaljert plan og et tilbud som er tilpasset dine krav og budsjett. Vi vil også gi deg råd om valg av parketttype og farger som vil passe perfekt til ditt hjem og dine omgivelser.

Vi setter kunden først, og vi er stolte av vår evne til å skreddersy løsninger som vil tilfredsstille dine krav og ønsker. Vi forstår at tiden er verdifull, derfor vil vi alltid jobbe på en rask og effektiv måte for å fullføre prosjektet til avtalt tid og pris.

Så hvis du leter etter en pålitelig og erfaren gulvlegger for legging av parkett i Bærum, ta kontakt med oss i dag. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å skape det gulvet du alltid har drømt om!

Legging av parkett Bærum - Profesjonelle gulvleggere!

Leter du etter profesjonelle gulvleggere for legging av parkett i Bærum? Da har du kommet til riktig sted! Vi er et dedikert team av erfarne gulvleggere som har spesialisert seg på å legge parkettgulv i hjem og kontorer over hele Bærum og omegn.

Vårt mål er å gi deg den beste kundeservicen og kvaliteten på arbeidet vårt. Vi jobber alltid nøye og grundig for å sikre at parketten er lagt på en jevn og rett måte. Vi bruker kun de beste materialene og verktøyene for å sikre at arbeidet vårt er av høyeste standard.

Vi forstår at legging av parkett kan være en stor investering, derfor tilbyr vi meget konkurransedyktige priser. Vi jobber også raskt og effektivt for å sikre at prosjektet er fullført til avtalt tid og budsjett.

Legge ny parkett? Hvorfor velge oss?

Når du skal legge nytt gulv i hjemmet ditt, er det viktig å velge en pålitelig og erfaren gulvlegger for å sikre at jobben blir gjort riktig. Her hos oss har vi mange års erfaring med å legge gulv og vi kan garantere at du vil bli fornøyd med resultatet.

En av grunnene til at du bør velge oss for å legge gulv er vår kompetanse og ekspertise. Vi har utført utallige oppdrag, og vi har erfaring med å håndtere en rekke forskjellige gulvtyper og stiler. Vi vet hvordan vi kan tilpasse arbeidet til dine spesifikke behov og ønsker, slik at du får et gulv som passer perfekt til ditt hjem.

Vi legger gulv som: Parkett, laminat, heltregulv, PVC-frie gulv, antistatiske gulvbelegg, gummibelegg, klikkvinyl, korkgulv, legging av tepper, linoleumsgulv, sklisikre belegg, teppeflis, trinnlydsdempet gulvbelegg, vinylfliser, vinylgulv, vinylstaver.

Våre partnere og leverandører på gulv.

Vi samarbeider og leverer gulv fra en rekke kjente leverandører via vårt sammarbeid med Maxb og Monter. Vi kan bistå med bestilling og levering av gulv fra blant annet leverandører som: Tarkett, Kährs, Pergo, Berry Alloc, Bjelin, Boen, Havewoods mfl. Ønsker du å bestille både gulvlegging samtidig som vi også kommer med gulvet du har valgt ut? Ikke noe problem, de aller fleste av våre kunder ønsker at vi også skal handle inn alle materialene som kreves for at arbeidet skal gå raskt og ikke minst enkelt for de. Bare gi oss beskjed, så ordner vi alt!

Gulvlegger - Tarkett gulv
Gulvlegger - Kährs gulv
Gulvlegger - Bjelin gulv
Gulvlegger - Boen gulv
Gulvlegger - Forbo gulv
Gulvlegger - Berry alloc gulv

Kontakt oss for tilbud


Legging av parkett Bærum? Gulvleggere med gode referanser klare for oppdrag – God kvalitet og hyggelig pris!

Om oss..

Vi vet at den beste markedsføring for oss er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Som kunde av DinGulvpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Veldig bra oppfølging og proft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.

Randi Fosli – Skøyen

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Topp kvalitet fra første kontakt til avsluttet jobb. Og viktig – de fant på strak arm gode løsninger på problemene som dukket opp underveis. Vi kontakter dere gjerne neste gang også! Tusen takk!.

Marianne R – Bærum

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Parkettgulv lagt på kjøkkenet. Gammelt fjernet. Svært fornøyd, pent arbeide og opprydding etterpå. Vi bruker dere gjerne igjen.

Brit Aarhus – Bærum

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Fikk lagt gulv i hele leiligheten på 34 m2. Vi hadde kort planleggingstid, og jobben måtte gjøres i løpet av en dag. De var behjelpelige med alt. De bistod valg av gulv, hentet gulv hos forhandler, bar det opp til 4. Etg, utførte jobben rask og grundige, og ryddet opp etter selg. Kun litt støvtørking gjenstod. Veldig fornøyd!! Dyktige håndverkere og hyggelige å samarbeide med til en overkommelig pris ? Anbefales!

Nina Høidalen – Grünerløkka

Kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode gulvleggere klare for oppdrag.
Fornøyde kunder i Bærum - det er det vi lever av!