Legging av parkett

Vi hjelper deg med å legge din nye parkett!

Legging av parkett kan være en utfordrende oppgave, men med god kunnskap og erfaring kan det gjøres på en enkel og effektiv måte. Parkett er et vakkert og holdbart gulv som kan gi ethvert hjem en luksuriøs følelse. Vi hjelper våre kunder med å legge parkett i Oslo, Asker og Bærum. Nedenfor vil vi gå gjennom noen viktige trinn som bør følge når det skal legges parkett. Før gulvarbeidet kan starte er det viktig at gulvet akklimatiseres i det rommet det skal legges, normalt er dette 48 timer, men undersøk med gulvprodusenten om du er usikker.

Først og fremst er det viktig å forberede underlaget der parketten skal legges. Dette innebærer å sørge for at gulvet er rent og jevnt, og at eventuelle sprekker eller ujevnheter blir reparert. Hvis gulvet er betong, bør du også sørge for å legge fuktsperre før parketten legges.

Så snart underlaget er klart, kan parketten legges. Det første trinnet er å bestemme retningen på gulvbordene. Dette avhenger vanligvis av størrelsen på rommet og lysforholdene. Generelt sett vil det se best ut å legge parketten i retning av naturlig lys fra for eksempel vinduer eller dører.

Start med å plassere den første raden av gulvbord langs veggen, med tungen vendt mot rommet. Fortsett deretter med å legge gulvbordene, rad for rad, og sørg for å bruke avstandsklosser mot vegger og andre faste som peis, kjøkkenøy etc. for å sikre at det er nok plass til utvidelse og sammentrekning. Husk at hvert rom skal ha sitt eget gulv når gulvet legge flytende. Når du har lagt alle gulvbordene, kan du begynne å montere lister langs veggene i rommet.

Parkett er et flott gulvbelegg som kan gi hjemmet ditt en stilig og luksuriøs følelse, så hvorfor ikke prøve det ut i din bolig?

Hvorfor velge parkett på gulvet?

Parkettgulv er en tidløs og elegant løsning som kan gi ethvert hjem et luksuriøst preg. Men det er ikke bare utseendet som gjør parkett til en populær valg for gulvbelegg. Vi gir deg fast avtalt pris på legging av ditt nye gulv, kontakt oss for tilbud. Her er noen gode grunner til å velge parkett når du skal legge nytt gulv:

1) Holdbarhet: Parkett er kjent for å være et svært slitesterkt gulvbelegg. Det kan motstå mye slitasje og tåle tung trafikk, slik som fra høye hæler og møbler. Med riktig pleie kan parkettgulv vare i mange år.

2) Enkel rengjøring: Parkett er enkelt å holde rent og i god stand. Du kan støvsuge, tørke eller moppe overflaten regelmessig for å holde den fri for smuss og rusk. Det kan også behandles med enkelte produkter for å opprettholde utseendet og beskytte overflaten.

3) Parkettgulv gir en naturlig, varm og autentisk følelse i ethvert rom. Det er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger, mønstre og teksturer, og kan være laget av forskjellige typer tre. Dette gjør det enkelt å finne en parkett som passer til din personlige smak og stil.

4) Miljøvennlig: Parkett er et bærekraftig valg for gulvbelegg, da det er laget av tre som er en fornybar ressurs. Dessuten kan det resirkuleres eller gjenbrukes når det ikke lenger er brukbart som gulv.

5) Øker verdien på hjemmet: Parkettgulv kan øke verdien på hjemmet ditt, da det gir en høyere oppfattet verdi for potensielle kjøpere. Det gir også en følelse av kvalitet og varme som kan gjøre hjemmet mer attraktivt.

Med disse argumentene i bakhodet er det lett å se hvorfor parkett er et populært valg for gulvbelegg. Parkett gir et elegant og tidløst utseende og er relativt enkelt å vedlikeholde. Dette gjør at parkett kan være en god investering for ditt hjem.

Legge ny parkett? Hvorfor velge oss?

Når du skal legge nytt gulv i hjemmet ditt, er det viktig å velge en pålitelig og erfaren gulvlegger for å sikre at jobben blir gjort riktig. Her hos oss har vi mange års erfaring med å legge gulv og vi kan garantere at du vil bli fornøyd med resultatet.

En av grunnene til at du bør velge oss for å legge gulv er vår kompetanse og ekspertise. Vi har utført utallige oppdrag, og vi har erfaring med å håndtere en rekke forskjellige gulvtyper og stiler. Vi vet hvordan vi kan tilpasse arbeidet til dine spesifikke behov og ønsker, slik at du får et gulv som passer perfekt til ditt hjem.

Vi legger gulv som: Parkett, laminat, heltregulv, PVC-frie gulv, antistatiske gulvbelegg, gummibelegg, klikkvinyl, korkgulv, legging av tepper, linoleumsgulv, sklisikre belegg, teppeflis, trinnlydsdempet gulvbelegg, vinylfliser, vinylgulv, vinylstaver.

Våre partnere og leverandører på gulv.

Vi samarbeider og leverer gulv fra en rekke kjente leverandører via vårt sammarbeid med Maxb og Monter. Vi kan bistå med bestilling og levering av gulv fra blant annet leverandører som: Tarkett, Kährs, Pergo, Berry Alloc, Bjelin, Boen, Havewoods mfl. Ønsker du å bestille både gulvlegging samtidig som vi også kommer med gulvet du har valgt ut? Ikke noe problem, de aller fleste av våre kunder ønsker at vi også skal handle inn alle materialene som kreves for at arbeidet skal gå raskt og ikke minst enkelt for de. Bare gi oss beskjed, så ordner vi alt!

Gulvlegger - Tarkett gulv
Gulvlegger - Kährs gulv
Gulvlegger - Bjelin gulv
Gulvlegger - Boen gulv
Gulvlegger - Forbo gulv
Gulvlegger - Berry alloc gulv

Kontakt oss for tilbud


Legging av parkett? Gulvleggere med gode referanser klare for oppdrag – God kvalitet og hyggelig pris!

Om oss..

Vi vet at den beste markedsføring for oss er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Som kunde av DinGulvpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Veldig bra oppfølging og proft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.

Randi Fosli – Skøyen

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Topp kvalitet fra første kontakt til avsluttet jobb. Og viktig – de fant på strak arm gode løsninger på problemene som dukket opp underveis. Vi kontakter dere gjerne neste gang også! Tusen takk!.

Marianne R – Oslo

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Parkettgulv lagt på kjøkkenet. Gammelt fjernet. Svært fornøyd, pent arbeide og opprydding etterpå. Vi bruker dere gjerne igjen.

Brit Aarhus – Oslo

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Fikk lagt gulv i hele leiligheten på 34 m2. Vi hadde kort planleggingstid, og jobben måtte gjøres i løpet av en dag. De var behjelpelige med alt. De bistod valg av gulv, hentet gulv hos forhandler, bar det opp til 4. Etg, utførte jobben rask og grundige, og ryddet opp etter selg. Kun litt støvtørking gjenstod. Veldig fornøyd!! Dyktige håndverkere og hyggelige å samarbeide med til en overkommelig pris ? Anbefales!

Nina Høidalen – Grünerløkka

Kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode gulvleggere klare for oppdrag.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!