Legging av laminatgulv

Hos oss får du hjelp til legging av laminatgulv

Er du ute etter å få lagt et nytt laminatgulv i din bolig? Ønsker du deg et slitesterkt gulv som holder seg pent lenge? Da kan laminat det perfekte valget for deg. Vi har tilgang på laminatgulv fra de aller fleste leverandører og kan hjelpe deg med å finne et gulv som passer ditt behov. Vi legger laminatgulv for våre kunder i Oslo, Asker og Bærum.

Å legge et laminatgulv selv kan for noen virke som en skremmende oppgave, men med riktig verktøy, rikelig med tid og litt teknikk kan dette være noe man kan gjøre selv. Ønsker du hjelp til legging av ditt nye laminatgulv hjelper vi deg gjerne med dette. Uavhengig av om du ønsker å gjøre arbeidet selv eller om du ønsker at vi skal hjelpe deg med dette er det viktig å sørge for at undergulvet er rent og jevnt, og at eventuelle ujevnheter er utbedret.

Vi har lang erfaring med legging av de aller fleste typer gulv som parkett, laminat, heltre, fiskebein mm. Ønsker du et uforpliktende tilbud på gulvlegging? Ta kontakt med oss i dag. Vi er klare for gulvleggeroppdrag på kort varsel.

Hvorfor velge laminat på gulvet?

Laminatgulv har blitt en populær gulvtype for både private hjem og hos bedrifter, og det er en god grunn til det. Noen av fordelene med å legge laminatgulv er Laminatgulv kommer i et bredt utvalg av stiler og farger som kan etterligne utseendet av tre, fliser eller stein. Du kan finne et laminatgulv som passer til ethvert rom i ditt hjem, og det kan gi en sofistikert og elegant utseende til ethvert interiør. Laminatgulv er svært slitesterkt og kan tåle mye trafikk og slitasje over tid. Det er en ideell gulvtype for områder med høy trafikk, og det kan også motstå flekker, riper og søl. Laminatgulv er enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Det trenger ikke å behandles med voks eller lakk, og flekker og smuss kan enkelt fjernes med en fuktig klut eller en mild rengjøringsmiddel.

Legge ny parkett? Hvorfor velge oss?

Når du skal legge nytt laminatgulv i ditt hjem, er det viktig å velge en pålitelig og erfaren gulvlegger for å sikre at jobben blir gjort riktig. Her hos oss har vi mange års erfaring med å legge gulv og vi kan garantere at du vil bli fornøyd med resultatet.

En av grunnene til at du bør velge oss for å legge gulv er vår kompetanse og ekspertise. Vi har utført utallige oppdrag, og vi har erfaring med å håndtere en rekke forskjellige gulvtyper og stiler. Vi vet hvordan vi kan tilpasse arbeidet til dine spesifikke behov og ønsker, slik at du får et gulv som passer perfekt til ditt hjem.

Vi legger gulv som: Parkett, laminat, heltregulv, PVC-frie gulv, antistatiske gulvbelegg, gummibelegg, klikkvinyl, korkgulv, legging av tepper, linoleumsgulv, sklisikre belegg, teppeflis, trinnlydsdempet gulvbelegg, vinylfliser, vinylgulv, vinylstaver.

Våre partnere og leverandører på gulv.

Vi samarbeider og leverer gulv fra en rekke kjente leverandører via vårt sammarbeid med Maxb og Monter. Vi kan bistå med bestilling og levering av gulv fra blant annet leverandører som: Tarkett, Kährs, Pergo, Berry Alloc, Bjelin, Boen, Havewoods mfl. Ønsker du å bestille både gulvlegging samtidig som vi også kommer med gulvet du har valgt ut? Ikke noe problem, de aller fleste av våre kunder ønsker at vi også skal handle inn alle materialene som kreves for at arbeidet skal gå raskt og ikke minst enkelt for de. Bare gi oss beskjed, så ordner vi alt!

Gulvlegger - Tarkett gulv
Gulvlegger - Kährs gulv
Gulvlegger - Bjelin gulv
Gulvlegger - Boen gulv
Gulvlegger - Forbo gulv
Gulvlegger - Berry alloc gulv

Kontakt oss for tilbud


Legging av laminat? Gulvleggere med gode referanser klare for oppdrag – God kvalitet og hyggelig pris!

Om oss..

Vi vet at den beste markedsføring for oss er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Som kunde av DinGulvpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Veldig bra oppfølging og proft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.

Randi Fosli – Skøyen

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Topp kvalitet fra første kontakt til avsluttet jobb. Og viktig – de fant på strak arm gode løsninger på problemene som dukket opp underveis. Vi kontakter dere gjerne neste gang også! Tusen takk!.

Marianne R – Oslo

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Parkettgulv lagt på kjøkkenet. Gammelt fjernet. Svært fornøyd, pent arbeide og opprydding etterpå. Vi bruker dere gjerne igjen.

Brit Aarhus – Oslo

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Fikk lagt gulv i hele leiligheten på 34 m2. Vi hadde kort planleggingstid, og jobben måtte gjøres i løpet av en dag. De var behjelpelige med alt. De bistod valg av gulv, hentet gulv hos forhandler, bar det opp til 4. Etg, utførte jobben rask og grundige, og ryddet opp etter selg. Kun litt støvtørking gjenstod. Veldig fornøyd!! Dyktige håndverkere og hyggelige å samarbeide med til en overkommelig pris ? Anbefales!

Nina Høidalen – Grünerløkka

Kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode gulvleggere klare for oppdrag.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!