Kontakt oss

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Har du spørsmål eller ønsker tilbud på legging av nytt gulv i din bolig? Vennligst benytt kontaktskjemaet under for å komme i kontakt med oss. Har du allerede en pågående jobb med oss vil det enkleste være å ringe, sende mail eller sms direkte din kontaktperson. Vi forsøker etter beste evne å besvare alle mail/kontaktskjema henvendelser i løpet av 48 timer.

Kontakt oss for tilbud på gulvlegging


Trenger du å få skiftet dine gulv? Gulvlegger med gode referanser og god pris!

Om oss..

Vi vet at den beste markedsføring for oss er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Som kunde av DinGulvpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode gulvleggere med stolthet for faget.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!
Godt håndverk, god service og tilgjengelighet har gitt oss et godt renommé i markedet. God kommunikasjon og kvalitet gjennom hele prosjektet er viktig for både oss og våre kunder. Hos oss kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig.
#Stressfri utskifting av gulv - Gulvleggere klare for oppdrag!