Hva er laminatgulv?

Kort beskrivelse av hva et laminatgulv er

Laminatgulv er en type gulvbelegg som består av flere lag. Vanligvis består laminatgulv av en kjerne av trefiber som er presset sammen med et fotopapir og et beskyttende slitesjikt på toppen. Fotopapiret kan ha et mønster som etterligner tre, stein, fliser eller andre overflater.

Laminatgulv er et populært valg blant mange boligeiere på grunn av dets holdbarhet, slitestyrke og lave vedlikeholdsbehov. Det er også en rimeligere alternativ til ekte tre- eller steingulv. Laminatgulv finnes i mange forskjellige farger og stiler, og kan gi et rom et moderne og stilfullt utseende.

Laminatgulv er enkelt å installere, da det ofte kommer med et klikksystem som gjør at plankene enkelt kan klikkes sammen uten bruk av lim. Det kan installeres på de fleste undergulv, inkludert betong, tregulv og fliser.

Det er flere fordeler med å velge et laminatgulv som gulvbelegg, her finner du 5 gode grunner til å velge laminatgulv.
1. Laminatgulv er veldig slitesterkt og tåler godt daglig bruk. Det er derfor et ideelt valg for rom med mye trafikk, som entréer, kjøkken og stuer.
2. Laminatgulv er enkelt å vedlikeholde, og krever vanligvis bare en fuktig mopp eller støvsuger for å holde det rent. Det er også mindre utsatt for flekker og riper enn ekte tre.
3. Laminatgulv er ofte rimeligere enn ekte tre- eller steingulv, noe som gjør det til et populært valg blant boligeiere som ønsker å gi rommet et oppgradert utseende uten å bruke for mye penger.
4. Laminatgulv kommer vanligvis med et klikksystem som gjør at plankene enkelt kan klikkes sammen uten bruk av lim. Dette gjør installasjonen rask og enkel, selv for de som ikke har mye erfaring med å installere gulv
5. Laminatgulv kommer i en rekke forskjellige stiler og farger, inkludert alternativer som etterligner tre, stein, fliser og mer. Dette gir deg muligheten til å velge et gulv som passer perfekt til ditt hjem og dine preferanser.

Kontakt oss for tilbud


Gulvleggere med gode referanser klare for oppdrag – God kvalitet og hyggelig pris!

Om oss..

Vi vet at den beste markedsføring for oss er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Som kunde av DinGulvpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Veldig bra oppfølging og proft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.

Randi Fosli – Skøyen

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Topp kvalitet fra første kontakt til avsluttet jobb. Og viktig – de fant på strak arm gode løsninger på problemene som dukket opp underveis. Vi kontakter dere gjerne neste gang også! Tusen takk!.

Marianne R – Oslo

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Parkettgulv lagt på kjøkkenet. Gammelt fjernet. Svært fornøyd, pent arbeide og opprydding etterpå. Vi bruker dere gjerne igjen.

Brit Aarhus – Oslo

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Fikk lagt gulv i hele leiligheten på 34 m2. Vi hadde kort planleggingstid, og jobben måtte gjøres i løpet av en dag. De var behjelpelige med alt. De bistod valg av gulv, hentet gulv hos forhandler, bar det opp til 4. Etg, utførte jobben rask og grundige, og ryddet opp etter selg. Kun litt støvtørking gjenstod. Veldig fornøyd!! Dyktige håndverkere og hyggelige å samarbeide med til en overkommelig pris ? Anbefales!

Nina Høidalen – Grünerløkka

Kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode gulvleggere i Oslo klare for oppdrag.
Fornøyde kunder i Oslo - det er det vi lever av!