GULVLEGGER STORO

Bestill gulvlegger Storo

Vi vet at tid er viktig for deg, derfor holder vi oss alltid til avtalte tidsrammer. Vi forstår verdien av å fullføre prosjektet i tide, slik at du kan nyte det ferdige resultatet så snart som mulig. Våre gulvleggere på Storo er effektive og organiserte, og vi strekker oss alltid litt ekstra for å sikre at tidsfrister blir overholdt.

eller

✓ Gulvlegging til fastpris
✓ Konkurransedyktige priser
✓ Meget gode referanser

Gulvlegger Storo med gode referanser!

Gulvlegger Bærum

Gode referanser

Vi yter det lille ekstra.

Gulvleggere

Flinke malere

Dyktige og hyggelige malere.

Gulvlegger Oslo

God kommunikasjon

Din faste kontaktperson.

Gulvlegger Asker

Høy kvalitet

Malerarbeid uten forstyrrelser.

Det skal være enkelt å benytte oss..

Vi er effektive, nøyaktige og legger gulv til avtalt pris!

✓ Lokalt malerfirma (Storo)
✓ Hyggelige og dyktige gulvleggere
✓ Enkelt og oversiktlig
✓ Vi rydder alltid etter oss
✓ Møter opp til avtalt tid
✓ Garantert fastpris (ingen skjulte gebyrer)
✓ Konkurransedyktige priser
✓ Meget gode referanser

Vårt gulvleggerfirma er akkurat passe stort til å levere topp service, samtidig som vi er kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig. Vi har både ressursene og kunnskapen til å takle ethvert maleroppdrag.

Leter du etter et dyktig gulvlegger på Storo? Våre gulvleggere er klare for oppdrag. Vi har lang erfaring og leverer alltid høy kvalitet på vårt malerarbeid. Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Etter flere år med solid vekst er vi i dag et godt etablert gulvlegger firma på Storo. Uansett om du trenger å få lagt nytt gulv på et enkelt rom eller om det er en hel bolig som skal gulvlegges hjelper vi deg gjerne med dette.

Hos oss er alle gulvleggeroppdrag like viktige uavhengig av størrelse. Vi er stolte av vår faglige dyktighet og nøyaktighet. Våre malere er opplært til å legge vekt på detaljer, og de tar seg tid til grundig forberedelse før de begynner arbeidet. Vi jobber effektivt og presist for å sikre at vi leverer prosjektet til avtalt tid og til fast pris. Ønsker du å få et uforpliktende tilbud på ditt gulvleggeroppdrag? Vennligst ring oss eller benytt vårt kontaktskjema. Ofte klarer vi å gi deg en fastpris basert på en samtale og bilder, er det behov for en befaring er selvfølgelig dette både gratis og uforpliktende.

Vi utfører arbeid for både privatpersoner, bedrifter og sameier på Storo. Vårt rykte som pålitelige og profesjonelle gulvleggere har gjort oss til det foretrukne valget blant mange på Storo og vi utfører hundrevis av oppdrag i året. For å kunne tilby våre kunder den beste servicen og god oppfølging har vi begrenset vårt nedslagsfelt, normalt foretrekker vi å utføre malerarbeid på Storo, men vi utfører også gulvlegging i resten av Oslo.

Vi legger gulv som: Parkett, laminat, heltregulv, PVC-frie gulv, antistatiske gulvbelegg, gummibelegg, klikkvinyl, korkgulv, legging av tepper, linoleumsgulv, sklisikre belegg, teppeflis, trinnlydsdempet gulvbelegg, vinylfliser, vinylgulv, vinylstaver. Videre så utfører vi også avretting / sparkling av fall på våtrom og  flytsparkling (gulvavretting). Vi har gulvleggere klare for oppdrag!

Gjennom årene har vi bygget opp et solid renommé i markedet, takket være tilgjengeligheten vår, gode service og dyktige gulvleggere. Vi er stolte av å være en veletablert gulvleggerbedrift på Storo som setter kundetilfredshet i fokus. Når du velger en gulvlegger fra DBP Gruppen kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi lever av fornøyde kunder, og derfor er god kommunikasjon viktig for oss. Vi vet at gjensidig forståelse og tett oppfølging skaper mer tilfredse kunder. Og fornøyde kunder anbefaler oss videre til sine familier, venner og bekjente.

Har du behov for å få utført andre oppdrag også?
Vi vet hvor slitsom det kan være å måtte forholde seg til mange forskjellige håndverkere og forskjellige firmaer når et oppdrag som krever forskjellige fagfolk skal utføres. Derfor kan vi som en del av DBP Gruppen gjøre prosessen enklere for deg. Uansett hvilken type arbeid du ønsker å få utført kan vi sørge for organiseringen av alle håndverkere. Hos oss vil du da få en fast kontaktperson å forholde deg til, mens vi koordinerer resten. Vi har tilgang på håndverkere som utfører arbeid som: Snekkerarbeid, gulvlegging, bytting av dører og vinduer, totalrenovering, utvendig snekkerarbeid, innvendig snekkerarbeid, maleroppdrag, rørlegger, elektriker m.m

Ønsker du å gjøre prosessen enklere og sikkert rimeligere kan det være fornuftig å benytte et firma som kan tilby alle fagområder. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud i dag!

Slik avtaler du tid med gulvegger Storo..

1

Ha en klar oversikt over hva du ønsker å få utført av arbeid. Trenger du hjelp til å finne ut av dette er vi behjelpelige med dette.

2

Finn gulvet du ønsker å få lagt, her finner du mye inspirasjon på nettet eller så kan du kontakte oss for hjelp.

3

Ring oss eller bruk vårt kontaktskjema for å få tilbud på arbeidet. Hos oss får du fastpris på hele jobben uten overraskelser.

4

Aksepter tilbud, så finner vi et tidspunkt som passer for deg at vi starter arbeidet. Vi møter alltid opp til avtalt tid!

Vi garanterer..
✓ Dyktige og hyggelige gulvleggere
✓ Konkurransedyktige priser
✓ At vi møter opp til avtalt tid
Gulvlegger til fastpris

Hvorfor skal du velge oss?

✓ Fastpris på hele oppdraget
✓ Oppmøte til avtalt tid
✓ Erfarne og dyktige malere
✓ Lokal gulvlegger Storo
✓ Konkurransedyktige priser
✓ Gode referanser
✓ Gulvleggere med stolthet for faget

✓ Fornøyde kunder i Bærum
✓ Konkurransedyktige priser
✓ Ferdig til avtalt tid
Gulvlegging for Privatpersoner, bedrifter og sameier

Vi arbeider for privatpersoner, bedrifter og sameier.

Vi utfører gulvlegging, gulvsliping og avretting på Storo.
Våre kunder er både privatpersoner, bedrifter og sameier,
uansett om du har en stor eller en liten jobb gir vi deg gjerne et uforpliktende tilbud.

Hos oss får du alltid en fast kontaktperson,
dette er din kontakt helt til arbeidet er sluttført og vi
gir deg alltid fast avtalt pris på hele gulvjobben.

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.
Våre gulvleggertjenester

Våre tjenester

✓ Avretting av gulv
✓ Legge parkett
✓ Legge laminatgulv
✓ Legge heltregulv
✓ Legge fiskebensparkett
✓ Teppefliser
✓ og mye, mye mer..

Det er fornøyde kunder på Storo vi lever av. Fornøyde kunder anbefaler oss videre til familie, venner og bekjente.

Kort om oss..

Vi er et veletablert og pålitelig gulvleggerfirma på Storo.
Våre gulvleggere er klare for oppdrag på kort varsel og vi kommer
gjerne på en uforpliktende befaring. Vi jobber hardt for å beholde vårt
omdømme som et pålitelig gulvleggerfirma. Vi tror at suksessen vår skyldes vår
evne til å forstå kundenes behov og ønsker, og deretter levere løsninger som
tilfredsstiller disse kravene på en effektiv og pålitelig måte.
En fast kontaktperson vil være tilgjengelig gjennom hele prosessen.

Gulvlegger Storo

Vi utfører gulvlegging til avtalt tid og pris

Når du velger oss, velger du ikke bare et gulvleggerfirma eller en tjeneste, men også et team av dedikerte gulvleggere som virkelig bryr seg. Vi er opptatt av å forstå dine unike behov og ønsker, og vi tar oss tid til å lytte til deg. Det er gjennom denne forståelsen at vi kan levere en opplevelse som er skreddersydd akkurat for deg.

Vi forstår at det er de små detaljene som virkelig gjør en forskjell. Derfor legger vi alltid inn den ekstra innsatsen for å overgå dine forventninger. Vi ønsker å gi deg mer enn du forventer - å overraske deg positivt og få deg til å føle deg spesiell. For oss er du ikke bare en kunde på listen vår. Vi tar stolthet i vårt arbeid og streber etter å skape varige relasjoner basert på gjensidig tillit.

Nøyaktige, hyggelige og kvalitetsbevisste gulvleggere på Storo med stolthet for faget.

Kontakt oss for et hyggelig tilbud på gulvlegging.

Ønsker du tilbud på gulvlegging på Storo?
Benytt skjemaet under for å motta et uforpliktende tilbud på legging av dine nye gulv.


Ikke på Storo? Finn en gulvlegger i et område i nærheten: