Gulvlegger Bærum

Gulvlegger i Bærum - Klare for oppdrag!

Vi er en pålitelig og anerkjent  gulvlegger i Bærum, våre gulvleggere har god erfaring med de fleste gulvtyper. Vi stiller opp på kort varsel og kan også stille med alle materialer som gulv, lister etc. om det er ønskelig. Godt håndverk, god service og tilgjengelighet har gitt oss et godt renommé i markedet.

Å legge gulv riktig krever både erfaring og kunnskap, våre gulvleggere i Bærum utfører alt fra oppbygging av underlag og avretting av gulv til ferdiglagt gulv som parkett, laminat og heltregulv og listverk. Ønsker du et uforpliktende tilbud på gulvlegging? Ta kontakt med oss i dag.

Våre gulvleggere har lang erfaring og har kunnskap om de aller fleste gulv og materialer slik at arbeidet hos deg utføres med faglig presisjon. Vi møter alltid opp til avtalt tid og sørger for at ditt nye gulv legges til den prisen vi har blitt enige om. Så er du glad i overraskelser er ikke vi den rette gulvleggeren for deg!

Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud på legging av gulv i Bærum eller for befaring. Vi ordner det hele, vi står for kvalitet og sørger for at gulvleggingen blir utført innen avtalt tid og pris.

Leverandørene av parkett eller laminat har ofte krav til toleransekrav på underlaget som skal følges for at garantien på  gulvet skal opprettholdes. Er det behov for å flytstøpe gulvet (avretting) bistår vi også med dette. Sammen med deg vil vi finne ut hva som burde gjøres eller kan gjøres for å sikre at vi ivaretar toleransekravene samtidig som vi forsikrer oss om et godt og langvarig resultat.

Legge nytt gulv i Bærum? Hvorfor velge oss?

Vi har som målsetting å bytte ut dine gulv i Bærum mer effektivt, problemfritt og til markedets beste pris. Vi utfører alt fra gulvlegging til gulvsliping og gulvavretting. Hos oss treffer du hyggelige gulvleggere i Bærum som forstår at oppussing kan være stressende for våre kunder, derfor sørger vi for å alltid møte opp til avtalt tid, vi sørger for at eventuelle utfordringer løses på strak arm. Som kunde hos oss kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt tid og pris.

Vi legger gulv som: Parkett, laminat, heltregulv, PVC-frie gulv, antistatiske gulvbelegg, gummibelegg, klikkvinyl, korkgulv, legging av tepper, linoleumsgulv, sklisikre belegg, teppeflis, trinnlydsdempet gulvbelegg, vinylfliser, vinylgulv, vinylstaver.

Våre partnere og leverandører på gulv.

Vi samarbeider og leverer gulv fra en rekke kjente leverandører via vårt sammarbeid med Maxb og Monter. Vi kan bistå med bestilling og levering av gulv fra blant annet leverandører som: Tarkett, Kährs, Pergo, Berry Alloc, Bjelin, Boen, Havewoods mfl. Ønsker du å bestille både gulvlegging samtidig som vi også kommer med gulvet du har valgt ut? Ikke noe problem, de aller fleste av våre kunder ønsker at vi også skal handle inn alle materialene som kreves for at arbeidet skal gå raskt og ikke minst enkelt for de. Bare gi oss beskjed, så ordner vi alt!

Gulvlegger - Tarkett gulv
Gulvlegger - Kährs gulv
Gulvlegger - Bjelin gulv
Gulvlegger - Boen gulv
Gulvlegger - Forbo gulv
Gulvlegger - Berry alloc gulv

Kontakt oss for tilbud


Gulvleggere i Bærum med gode referanser klare for oppdrag – God kvalitet og hyggelig pris!

Om oss..

Vi vet at den beste markedsføring for oss er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Som kunde av DinGulvpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Veldig bra oppfølging og proft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.

Randi Fosli – Skøyen

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Topp kvalitet fra første kontakt til avsluttet jobb. Og viktig – de fant på strak arm gode løsninger på problemene som dukket opp underveis. Vi kontakter dere gjerne neste gang også! Tusen takk!.

Marianne R – Bærum

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Parkettgulv lagt på kjøkkenet. Gammelt fjernet. Svært fornøyd, pent arbeide og opprydding etterpå. Vi bruker dere gjerne igjen.

Brit Aarhus – Bærum

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Fikk lagt gulv i hele leiligheten på 34 m2. Vi hadde kort planleggingstid, og jobben måtte gjøres i løpet av en dag. De var behjelpelige med alt. De bistod valg av gulv, hentet gulv hos forhandler, bar det opp til 4. Etg, utførte jobben rask og grundige, og ryddet opp etter selg. Kun litt støvtørking gjenstod. Veldig fornøyd!! Dyktige håndverkere og hyggelige å samarbeide med til en overkommelig pris ? Anbefales!

Nina Høidalen – Grünerløkka

Kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode gulvleggere i Bærum klare for oppdrag.
Fornøyde kunder i Bærum - det er det vi lever av!