Gulvavretting

Gulvavretting og flytstøp av gulv.

Vi utfører gulvavretting på alle typer underlag som betong, hulldekker, tregulv, gulv med vannbåren varme samt støping over varmekabler. Gulavretting egner seg før støp og avretting, innendørs og utendørs, i tykkelser fra 10mm til 60mm. Massen vi benytter er selvutjevnende og hurtigherdende.

Gulvavretting med pumpebil er en moderne og effektiv metode for å skape et helt plant gulv. Denne teknikken brukes ofte i større bygninger som kontorbygg og industrielle lokaler, men kan også brukes i private hjem.

Gulvavretting med pumpebil betyr at en spesialdesignet pumpebil med en stor sylinderpumpe og slanger, pumpes sementbasert masse ut på gulvet. Masse er en type flytende sementblanding som fyller ut ujevnheter og skaper en helt plan overflate. Fordelen med å bruke en pumpebil er at den kan pumpe store mengder masse raskt og effektivt, og kan nå vanskelig tilgjengelige områder.

En annen fordel med denne teknikken er at den gir et svært jevnt og plant resultat. Gulvavretting med pumpebil kan korrigere høydeforskjeller på opptil 15 cm, og gir en helt plan overflate. Dette er spesielt viktig i industrielle bygg der gulv må være plant for å unngå problemer med maskiner og utstyr.

Når man skal utføre gulvavretting med pumpebil, må man først forberede underlaget. Dette betyr at man fjerner gammel maling, fett og smuss, og sørger for at underlaget er helt rent og tørt. Deretter blir det påført et primerlag som hjelper til med å sikre at massen fester seg godt til underlaget.

Til slutt kan man begynne å pumpe ut massen med pumpebilen. Denne blir jevnet ut og fordelt på overflaten med hjelp av spesielle verktøy, og deretter må massen tørke før den kan belastes. Etter dette kan man legge ønsket gulvbelegg som parkett, laminat eller fliser på toppen av den plane overflaten.

Alt i alt er gulvavretting med pumpebil en svært effektiv og pålitelig metode for å skape en helt plant overflate. Det gir et jevnt resultat som er spesielt viktig i bygg der gulv må være helt plant for å fungere optimalt. Ved å velge gulvavretting med pumpebil, kan du være sikker på at gulvet ditt vil se ut og fungere perfekt.

Hvor kan gulavretting benyttes?

Avrettingsmasse kan benyttes både innendørs og utendørs. Det vi gjør mest av er oppretting av gulv i hus og leilighet, garasjer, bad, terrasser, kjeller og lignende, samt nedstøping av varmekabler og varmerør. Massene egner seg også til oppretting av industrigulv og større støpeprosjekter. Det er viktig å legge flytstøp riktig, og med gode produkter og kvalitetsutstyr. Blant annet er det viktig å legge primer på underlag som betong for å unngå at fuktighet beveger seg mellom lagene. Underlaget må være fritt for løse partikler, støv og fett og temperaturen i lufta og underlaget skal ikke være under 10 grader.

Kontakt oss for tilbud


Avretting av gulv – Vi flystøper dine nye gulv til avtalt tid og pris.

Om oss..

Vi vet at den beste markedsføring for oss er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben. Som kunde av DinGulvpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Veldig bra oppfølging og proft gjennomført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Ikke no tull. Vi er kjempefornøyd og vil anbefale dere videre.

Randi Fosli – Skøyen

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Topp kvalitet fra første kontakt til avsluttet jobb. Og viktig – de fant på strak arm gode løsninger på problemene som dukket opp underveis. Vi kontakter dere gjerne neste gang også! Tusen takk!.

Marianne R – Oslo

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Parkettgulv lagt på kjøkkenet. Gammelt fjernet. Svært fornøyd, pent arbeide og opprydding etterpå. Vi bruker dere gjerne igjen.

Brit Aarhus – Oslo

Gulvelgger tilbakemeldinger og erfaring

Fikk lagt gulv i hele leiligheten på 34 m2. Vi hadde kort planleggingstid, og jobben måtte gjøres i løpet av en dag. De var behjelpelige med alt. De bistod valg av gulv, hentet gulv hos forhandler, bar det opp til 4. Etg, utførte jobben rask og grundige, og ryddet opp etter selg. Kun litt støvtørking gjenstod. Veldig fornøyd!! Dyktige håndverkere og hyggelige å samarbeide med til en overkommelig pris ? Anbefales!

Nina Høidalen – Grünerløkka

Kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode gulvleggere i Oslo klare for oppdrag.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!